Solucione grafike,
nga koncepti deri në realizim

KUSH JEMI NE?

Aprint është kompani që merret me prodhimin e reklamave të mëdha e të vogla, ndërsa punon me seriografi që nga viti 2009.

Prej vitit 2013 Aprint ka ngritur nivelin e punës së saj dhe është specializuar në seriografi duke vazhduar me vizionin e themeluesit, tashmë ekipi i kompanisë përveç se është zgjeruar, kompania ka ngritur edhe kapacitetet e saja.

EKIPI YNË

Stafi profesional dhe cilësia e produkteve të Aprint – janë atë që kompania garanton. Me këtë, ne u ofrojmë klientëve më të mirën që ka tregu aktual. Njejtë, klientët që dëshirojnë t’i ndjekin trendet botërore në lëminë e reklamimit – mund t’i gjejnë tek ne!